Caesar must die 2012

Originele titel: Cesare deve morire

  • 7.2 145 stemmen
  • 77 min
  • Drama Documentaire
Trailer afspelen

De opvoering van het Shakespeare stuk Julius Caesar loopt ten einde, de artiesten worden onthaald op een uitbundig applaus. De lichten gaan uit, de acteurs verlaten de scène en keren terug naar hun cellen. Ze zijn allemaal gedetineerden in de Rebibbia gevangenis te Rome. Een van hen vertelt: "Sinds ik kunst ontdekt heb, is deze cel pas echt een gevangenis geworden." Regisseurs Paolo en Vittorio Taviani volgden gedurende zes maanden de voorbereidingen van deze theaterproductie. Hun film demonstreert hoe het universele karakter van Shakespeares taal de acteurs helpt hun eigen rol te begrijpen en in zijn wereld te stappen waarin ook een interactie bestaat tussen vriendschap en verraad, macht, oneerlijkheid en geweld."


Stream Caesar must die (2012) online in België

Wil je Caesar must die (2012) kijken? Is de film Caesar must die met Giovanni Arcuri te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Caesar must die kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Caesar must die (2012) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Caesar must die te kopen op Sooner. Caesar must die (2012) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Caesar must die (2012) gratis
Koop Caesar must die (2012)
Huur Caesar must die (2012)
Download ondertiteling voor deze film Cesare deve morire (2012)
Cesare.deve.morire.(Caesar.Must.Die.2012) Downloaden
Tsezar.dolzhen.umeret.2012.P.DVDRip_[Youtracker]_by_avproh Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 11 februari 2012
  • Speelduur 77 minuten
  • Genres Drama & Documentaire
  • Opbrengst $52,632
  • Productiebedrijven Kaos Cinematografica & Stemal Entertainment
  • Productielanden Italy
  • Trefwoorden Prisoner & Social documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Caesar must die (2012) met Giovanni Arcuri is te streamen op Sooner & CineMember. Caesar must die (2012) is te koop op Sooner. Caesar must die (2012) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Caesar must die (2012) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Caesar must die (2012) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Caesar must die (2012) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Caesar must die (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Caesar must die (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Caesar must die (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Caesar must die (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Caesar must die (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Caesar must die (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Caesar must die (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Caesar must die (2012) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.