L'Exercice de l'Etat 2011

Originele titel: L'Exercice de l'État

  • 6.5 124 stemmen
  • 115 min
  • Drama
Trailer afspelen

De idealistische minister van Transport Bertrand Saint-Jean wordt kort na zijn aantreden midden in de nacht door zijn privésecretaris uit bed gebeld. Ergens op het platteland is een bus in een ravijn gestort. Als eerste verantwoordelijke moet de minister meteen ter plaatse acte de présence geven. Ook daarna wordt er continu aan hem getrokken en wordt hij telkens op de proef gesteld. Zo zijn er problemen met vakbonden, ligt er een gevoelig voorstel om de spoorwegen te privatiseren op tafel en zijn er talloze opportunistische collega’s die dwarsliggen. En overal is altijd de media. De tol die Saint-Jean betaalt voor zijn ambities is dan ook hoog. Hectische, indringende film over het turbulente leven aan de politieke top en de prijs die daar voor wordt betaald


Stream L'Exercice de l'Etat (2011) online in België

Wil je L'Exercice de l'Etat (2011) kijken? Is de film L'Exercice de l'Etat met Olivier Gourmet te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je L'Exercice de l'Etat kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je L'Exercice de l'Etat (2011) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film L'Exercice de l'Etat te kopen op Sooner. L'Exercice de l'Etat (2011) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream L'Exercice de l'Etat (2011) gratis
Koop L'Exercice de l'Etat (2011)
Huur L'Exercice de l'Etat (2011)
Download ondertiteling voor deze film L'Exercice de l'État (2011)
L.Exercice.De.L.Etat.2011.FRENCH.BRRIP.XviD-FUZION Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 26 oktober 2011
  • Speelduur 115 minuten
  • Genres Drama
  • Opbrengst $65,301
  • Productiebedrijven Archipel 33>35, Les Films du Fleuve, France 3 Cinéma, RTBF & Belgacom
  • Productielanden France & Belgium

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film L'Exercice de l'Etat (2011) met Olivier Gourmet is te streamen op Sooner. L'Exercice de l'Etat (2011) is te koop op Sooner. L'Exercice de l'Etat (2011) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je L'Exercice de l'Etat (2011) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film L'Exercice de l'Etat (2011) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film L'Exercice de l'Etat (2011) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je L'Exercice de l'Etat (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film L'Exercice de l'Etat (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film L'Exercice de l'Etat (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

L'Exercice de l'Etat (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

L'Exercice de l'Etat (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

L'Exercice de l'Etat (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

L'Exercice de l'Etat (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. L'Exercice de l'Etat (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.