Tabu 2012

  • 7.0 149 stemmen
  • 120 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

De oudere Portugese dame Aurora en haar Kaapverdische hulp in de huishouding wonen naast Pilar, wier doel in het leven is om goed te doen. Niet dat ze enige erkenning krijgt voor haar inspanningen. En al helemaal niet van de wantrouwende Aurora, die in de haar resterende jaren het liefst haar beetje spaargeld erdoor jaagt in het casino in Estoril. Als de oude Aurora sterft, komt Pilar achter een geheimzinnige brief, die haar op het spoor brengt van een oude geliefde van Aurora.


Stream Tabu (2012) online in België

Wil je Tabu (2012) kijken? Is de film Tabu met Teresa Madruga te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Tabu kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Tabu (2012) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Tabu te kopen op Apple TV. Tabu (2012) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Stream Tabu (2012) gratis
Koop Tabu (2012)
Huur Tabu (2012)
Download ondertiteling voor deze film Tabu (2012)
Tabu.2012.720p.BluRay.DD5.1.x264-PublicHD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 5 april 2012
  • Speelduur 120 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productiebedrijven O Som e a Fúria, Komplizen Film, Gullane Entretenimento, Shellac Sud, ZDF/Arte & RTP
  • Productielanden Brazil, France, Germany & Portugal
  • Trefwoorden Crocodile, Lisbon, portugal, Plantation, Haunted by the past, Neighbor neighbor relationship, East africa & Portuguese colonialism.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Tabu (2012) met Teresa Madruga is te streamen op Sooner. Tabu (2012) is te koop op Apple TV. Tabu (2012) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

Momenteel kun je Tabu (2012) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Tabu (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Tabu (2012) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Tabu (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Tabu (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Tabu (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Tabu (2012) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Tabu (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Tabu (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Tabu (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Tabu (2012) met Teresa Madruga kopen of huren op Apple TV in België.