Emmerdale: Revenge (1998) poster

Emmerdale: Revenge 1998

  • 85 min
  • Drama

Roy accepteert iets te snel Pollards genereuze aanbod om naar Londen te gaan. Al snel wordt duidelijk dat ze allebei bijbedoelingen hebben. Welke duistere deal bedenkt Pollard deze keer, en wie is de mysterieuze man die Roy zo graag wil vinden? Ondertussen is Kathy van plan te genieten van haar weekendje weg, maar haar wilde plannen worden belemmerd als ze wordt begeleid door de goedbedoelende Marlon. Zal hij haar de felle stadslichten ten volle laten waarderen of zal hij de geur van romantiek die in de lucht blijft hangen onderdrukken? Een ontspannend weekend vol plezier wordt een kwestie van leven of dood als ze betrokken raken bij een intrigerend web van bedrog en extreem gevaar. Plots begint het leven in Yorkshire weinig meer te lijken dan een verre en gelukkige herinnering, terwijl geesten uit het verleden het heden achtervolgen en de dood om elke hoek op de loer ligt.


Stream Emmerdale: Revenge (1998) online in België

Wil je Emmerdale: Revenge (1998) kijken? Is de film Emmerdale: Revenge met Mark Charnock te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Emmerdale: Revenge kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 20 november 1998
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Drama
  • Productielanden United Kingdom
  • Trefwoorden Spin off & Soap opera.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Emmerdale: Revenge (1998) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Emmerdale: Revenge (1998) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Emmerdale: Revenge (1998) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Emmerdale: Revenge (1998) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.