The Moth Diaries 2011

  • 5.3 141 stemmen
  • 85 min
  • Horror Mysterie
Trailer afspelen

Op een kostschool voor meisjes houdt een zestienjarig meisje haar diepste gedachten bij in een dagboek. Het onderwerp van haar groeiende obsessie is haar kamergenote, Lucy Blake, en Lucy’s vriendschap met hun nieuwe en verontrustende klasgenote. Ernessa is een geheimzinnig meisje met wisselend humeur dat er erg bleek uitziet en priemende ogen heeft. Ze wordt omhuld door een waas van duistere geruchten, verdachtmakingen en geheimen, evenals een reeks nakende rampen. Als de angst op school toeneemt, en Lucy niet langer Lucy is, vermengen fantasie en werkelijkheid zich met elkaar in een levende nachtmerrie die de spanningen, lusten en angsten van de puberteit oproepen. En centraal in het dagboek staat de vraag die iedereen die het boek leest achtervolgt: Is Ernessa echt een vampier? Of wordt de vertelster misleid door de koortsachtige wereld van haar eigen verbeelding?


Stream The Moth Diaries (2011) online in België

Wil je The Moth Diaries (2011) kijken? Is de film The Moth Diaries met Sarah Bolger te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Moth Diaries kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je The Moth Diaries (2011) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film The Moth Diaries te kopen op Apple TV & Amazon Video. The Moth Diaries (2011) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Stream The Moth Diaries (2011) gratis
Koop The Moth Diaries (2011)
Huur The Moth Diaries (2011)
Download ondertiteling voor deze film The Moth Diaries (2011)
The.Moth.Diaries.2011.BRrip.XviD.AC3-BTRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 6 september 2011
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Horror & Mysterie
  • Opbrengst $3,838
  • Productiebedrijven Fís Éireann/Screen Ireland, Samson Films, Media Max Productions, Mediabiz International & Windmill Lane Pictures
  • Productielanden Canada, Ireland & United States of America
  • Trefwoorden Vampire, School, Schoolgirl, Woman director & New girl at school.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film The Moth Diaries (2011) met Sarah Bolger is te streamen op Amazon Prime Video. The Moth Diaries (2011) is te koop op Apple TV & Amazon Video. The Moth Diaries (2011) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

Momenteel kun je The Moth Diaries (2011) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film The Moth Diaries (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Moth Diaries (2011) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Moth Diaries (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Moth Diaries (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Moth Diaries (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Moth Diaries (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Moth Diaries (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, The Moth Diaries (2011) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je The Moth Diaries (2011) onbeperkt gratis kijken.

The Moth Diaries (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Moth Diaries (2011) met Sarah Bolger kopen of huren op Apple TV in België.