Fair Play 2023

  • 6.4 422 stemmen
  • 115 min
  • Drama Thriller Romantiek
Trailer afspelen

Wanneer een felbegeerde promotie bij een groot financieel bedrijf zich aandient, begint de relatie tussen de geliefden Emily en Luke te verzuren in iets duisters. Terwijl de machtsverhoudingen binnen hun relatie onomkeerbaar veranderen, moet het koppel de ware prijs van succes en de angstaanjagende grenzen van ambitie onder ogen zien.


Stream Fair Play (2023) online in België

Wil je Fair Play (2023) kijken? Is de film Fair Play met Phoebe Dynevor te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Fair Play kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Fair Play (2023) streamen op Netflix.

Stream Fair Play (2023) gratis
Download ondertiteling voor deze film Fair Play (2023)
Fair.Play.2023.720p.NF.WEBRip.800MB.x264-GalaxyRG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 28 september 2023
  • Speelduur 115 minuten
  • Genres Drama, Thriller & Romantiek
  • Productiebedrijven Star Thrower Entertainment, T-Street & MRC
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Jealousy, Rape, Egocentrism, Engagement, Psychological thriller, Couple, Engagement party, Hedge fund, Woman director, Secret relationship, Male egos, Finance, Erotic, Secret & Power dynamics.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Fair Play (2023) met Phoebe Dynevor is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Fair Play (2023) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Fair Play (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Fair Play (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Fair Play (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Fair Play (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Fair Play (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Fair Play (2023) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Fair Play (2023) onbeperkt gratis kijken.

Fair Play (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Fair Play (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Fair Play (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Fair Play (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.