Medicine Man 1992

  • 6 353 stemmen
  • 106 min
  • Avontuur Drama Romantiek
Trailer afspelen

Een blanke dokter - wonende in een Indianen gemeenschap als medicijnman in het regenwoud - slaagt er in een medicijn te maken tegen kanker. Hij vraagt dan ook dringend versterking aan zijn opdrachtgevers en krijgt die ook in de vorm van een vrouwelijke botanica om een onbekend element in zijn medicijn tegen kanker te analyseren. De tijd dringt want het regenwoud wordt met de minuut uitgedund en verwoest daarbij belangrijk materiaal om het serum tegen kanker te maken.


Stream Medicine Man (1992) online in België

Wil je Medicine Man (1992) kijken? Is de film Medicine Man met Sean Connery te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Medicine Man kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Medicine Man te kopen op Apple TV & Amazon Video. Medicine Man (1992) is te huur op Apple TV & Amazon Video om online te kijken.

Koop Medicine Man (1992)
Huur Medicine Man (1992)
Download ondertiteling voor deze film Medicine Man (1992)
Medicine.Man.1992.multisub.H264.AAC.MKV-DIAF Downloaden
Medicine Man (1992) Downloaden
medicine_man Downloaden
Medicine.Man.1992.1080p.BluRay.x264.AAC-[YTS.MX] Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 7 februari 1992
  • Speelduur 106 minuten
  • Genres Avontuur, Drama & Romantiek
  • Productie budget $40,000,000
  • Opbrengst $45,500,797
  • Productiebedrijven Cinergi Pictures & Hollywood Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Research, Ant, Medicine, Amazon rainforest, Cancer, Jungle, Doctor, Falling in love, Medical research, Opposites attract, Cure & Rainforest.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Medicine Man (1992) is te koop op Apple TV & Amazon Video. Medicine Man (1992) kan je in België huren op Apple TV & Amazon Video.

De film Medicine Man (1992) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Medicine Man (1992) is te koop op streamingdienst Apple TV & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Medicine Man (1992) huren op Apple TV & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Medicine Man (1992) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Medicine Man (1992) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Medicine Man (1992) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Medicine Man (1992) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Medicine Man (1992) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Medicine Man (1992) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Medicine Man (1992) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Medicine Man (1992) met Sean Connery kopen of huren op Apple TV in België.