What Happens in Vegas 2008

  • 6.0 2959 stemmen
  • 99 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.


Stream What Happens in Vegas (2008) online in België

Wil je What Happens in Vegas (2008) kijken? Is de film What Happens in Vegas met Cameron Diaz te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je What Happens in Vegas kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je What Happens in Vegas (2008) streamen op Disney Plus & Netflix. Het is mogelijk om de film What Happens in Vegas te kopen op Apple TV. What Happens in Vegas (2008) is te huur op Apple TV om online te kijken.

Stream What Happens in Vegas (2008) gratis
Koop What Happens in Vegas (2008)
Huur What Happens in Vegas (2008)
Download ondertiteling voor deze film What Happens in Vegas (2008)
What.Happens.In.Vegas[2008]DvDrip-aXXo Downloaden
What.Happens.In.Vegas.2008.DVDRip.XviD.Eng-DUQA Downloaden
What.Happens.in.Vegas.2008.720p.BluRay.DTS.x264-CtrlHD Downloaden
What.Happens.In.Vegas.PROPER.R5.XviD-iAPULA Downloaden
What.Happens.In.Vegas.DVDRip.XviD-DoNE Downloaden
What.Happens.In.Vegas.TC.XviD-mVs Downloaden
What Happens in Vegas [2008]DVDRip[Xvid]AC3 5 1[Eng]BlueLady Downloaden
What.Happens.In.Vegas.DVDRip.XviD Downloaden
What.Happens.In.Vegas.DVDRip.XviD.AC3-DEViSE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 7 mei 2008
  • Speelduur 99 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $35,000,000
  • Opbrengst $219,400,000
  • Productiebedrijven Penn Station Entertainment, Regency Enterprises, 21 Laps Entertainment, Dune Entertainment III, Mosaic Media Group, 20th Century Fox & Monarchy Enterprises B.V.
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Hotel, Casino, Roommate, Romantic comedy, Rivalry, Wedding, Las vegas, Drinking, Opposites attract, Aftercreditsstinger, Marriage counselling, Accidental marriage, Vegas wedding & Credits cookie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film What Happens in Vegas (2008) met Cameron Diaz is te streamen op Disney Plus & Netflix. What Happens in Vegas (2008) is te koop op Apple TV. What Happens in Vegas (2008) kan je in België huren op Apple TV.

Momenteel kun je What Happens in Vegas (2008) streamen op Disney Plus & Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film What Happens in Vegas (2008) is te koop op streamingdienst Apple TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film What Happens in Vegas (2008) huren op Apple TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je What Happens in Vegas (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film What Happens in Vegas (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film What Happens in Vegas (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, What Happens in Vegas (2008) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je What Happens in Vegas (2008) onbeperkt gratis kijken.

Ja, What Happens in Vegas (2008) is beschikbaar op Disney Plus in België. Met een abonnement bij Disney+ kan je What Happens in Vegas (2008) onbeperkt gratis kijken.

What Happens in Vegas (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

What Happens in Vegas (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film What Happens in Vegas (2008) met Cameron Diaz kopen of huren op Apple TV in België.