Deep Fear 2023

Duik om te overleven.

  • 5.8 135 stemmen
  • 84 min
  • Horror Thriller Actie Mysterie
Trailer afspelen

Naomi is een ervaren zeilster die op reis is door het Caribisch gebied om haar vriendje Jackson te ontmoeten. Ze schiet een zinkend schip te hulp met drie overlevenden. Het blijken drugssmokkelaars te zijn die Naomi dwingen om in het wrak te duiken en 850 kilo aan cocaïne terug te halen. Tot overmaat van ramp wordt het plan gedwarsboomd door razende, mens-etende tijgerhaaien die op het wrak zijn afgekomen.


Stream Deep Fear (2023) online in België

Wil je Deep Fear (2023) kijken? Is de film Deep Fear met Mãdãlina Ghenea te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Deep Fear kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Deep Fear (2023) streamen op Netflix.

Stream Deep Fear (2023) gratis

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 18 oktober 2023
  • Speelduur 84 minuten
  • Genres Horror, Thriller, Actie & Mysterie
  • Productiebedrijven Brilliant Pictures, Ashland Hill Media Finance, Media Finance Capital, Lipsync Productions, Dark Shark Film & Canal+
  • Productielanden France, United Kingdom & United States of America
  • Trefwoorden Shark.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Deep Fear (2023) met Mãdãlina Ghenea is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Deep Fear (2023) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Deep Fear (2023) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Deep Fear (2023) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Deep Fear (2023) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Deep Fear (2023) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Deep Fear (2023) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Deep Fear (2023) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Deep Fear (2023) onbeperkt gratis kijken.

Deep Fear (2023) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Deep Fear (2023) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Deep Fear (2023) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Deep Fear (2023) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.