Hot Seat 2022

Geen tijd om na te denken. Nergens om naartoe te rennen. Eén kans om te leven.

  • 5.1 116 stemmen
  • 87 min
  • Thriller
Trailer afspelen

Wallace Reed, een veteraan bij de bomopruimingsdienst, haast zich naar een stadspark waar zojuist een bom is ontploft. In een nabijgelegen gebouw krijgt Orlando Friar, een ex-hacker die IT-medewerker is geworden, een telefoontje. De mysterieuze stem beweert dat er onder Orlando's stoel een bom zit, groot genoeg om het hele kantoorgebouw met de grond gelijk te maken. Orlando krijgt de opdracht om via de computer bij een bankinstelling in te breken en een beleggingsfonds van miljoenen dollars te plunderen. Ondertussen gelooft de politie dat Orlando achter de bomaanval zit.


Stream Hot Seat (2022) online in België

Wil je Hot Seat (2022) kijken? Is de film Hot Seat met Kevin Dillon te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hot Seat kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hot Seat (2022) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film Hot Seat te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Hot Seat (2022) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Hot Seat (2022) gratis
Huur Hot Seat (2022)
Download ondertiteling voor deze film Hot Seat (2022)
Hot Seat (2022) [1080p] [WEBRip] [5.1] [YTS.MX] Downloaden
Hot.Seat.2022.1080p.BluRay.x264-PiGNUS Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 juli 2022
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Thriller
  • Productiebedrijven Grindstone Entertainment Group, Lionsgate & Highland Film Group
  • Productielanden United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hot Seat (2022) met Kevin Dillon is te streamen op Telenet. Hot Seat (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Hot Seat (2022) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Hot Seat (2022) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hot Seat (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hot Seat (2022) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hot Seat (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hot Seat (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hot Seat (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hot Seat (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hot Seat (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Hot Seat (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Hot Seat (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Hot Seat (2022) met Kevin Dillon kopen of huren op Apple TV in België.