Small World 2021

  • 7.7 90 stemmen
  • 117 min
  • Misdaad
Trailer afspelen

Het verhaal begint in Polen, waar een vierjarig meisje verdwijnt uit een van de lokale steden. Haar moeder ontdekt al snel dat de Russische maffia haar dochter heeft ontvoerd. Wanneer ze naar een grensovergang snelt om haar kind te redden, wordt ze tegengehouden door een politieagent, Robert Goc. Het politie-ingrijpen vertraagt de achtervolging en het kind wordt achter de oostgrens ontvoerd. Al snel wordt Robert, die zich schuldig voelt dat hij de verantwoordelijken niet heeft kunnen stoppen, betrokken bij een internationaal onderzoek om het meisje te vinden. Het spoor dat naar de ontvoerde Ola leidt, verschijnt een paar jaar later in Rusland.


Stream Small World (2021) online in België

Wil je Small World (2021) kijken? Is de film Small World met Aleksey Serebryakov te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Small World kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Small World te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Small World (2021) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Small World (2021)
Huur Small World (2021)
Download ondertiteling voor deze film Small World (2021)
Small.World.2021.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-EVO Downloaden
Small.World.2021.1080p.WEB-DL.DD5.1.H.264-EVO Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 september 2021
  • Speelduur 117 minuten
  • Genres Misdaad
  • Productiebedrijven Vega Investments
  • Productielanden Poland
  • Trefwoorden Pedophilia, Businessman, Mafia, Teenage girl, Little girl, Policeman, Child kidnapping & Children trafficking.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Small World (2021) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Small World (2021) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Small World (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Small World (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Small World (2021) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Small World (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Small World (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Small World (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Small World (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Small World (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Small World (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Small World (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Small World (2021) met Aleksey Serebryakov kopen of huren op Apple TV in België.