Big Boys Gone Bananas!* 2011

  • 6.8 22 stemmen
  • 90 min
  • Documentaire Drama
Trailer afspelen

Het conflict tussen Dole Food Company en de Zweedse filmmaker Fredrik Gertten ontvouwt zich dramatisch in de documentaire 'BIG BOYS GONE BANANAS!' terwijl het bedrijf Gerttens eerdere film, 'BANANAS!', waarin de rechtszaak van Nicaraguaanse arbeiders tegen Dole wordt beschreven, probeert te onderdrukken. In eerste instantie geselecteerd voor het Los Angeles Film Festival 2009, 'BANANAS!' werd abrupt uit de competitie verwijderd, gevolgd door een negatief artikel in de Los Angeles Business Journal en juridische bedreigingen van de advocaten van Dole. Gertten legt dit verhaal van bedrijfsintimidatie, mediamanipulatie en juridische uitdagingen vast in zijn documentaire, waarin hij de problemen laat zien waarmee documentairemakers worden geconfronteerd en de bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting benadrukt die wordt gevormd door machtige bedrijven die hun reputatie beschermen.


Stream Big Boys Gone Bananas!* (2011) online in België

Wil je Big Boys Gone Bananas!* (2011) kijken? Is de film Big Boys Gone Bananas!* met Fredrik Gertten te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Big Boys Gone Bananas!* kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Big Boys Gone Bananas!* (2011) streamen op Netflix.

Stream Big Boys Gone Bananas!* (2011) gratis
Stream Gratis met advertenties Big Boys Gone Bananas!* (2011)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 19 november 2011
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Documentaire & Drama
  • Productiebedrijven WG Film
  • Productielanden Sweden & United States of America
  • Trefwoorden Biography, Nicaragua, Defamation, Corporate control, News, Media criticism & Cover up.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Big Boys Gone Bananas!* (2011) met Fredrik Gertten is te streamen op Netflix. Big Boys Gone Bananas!* (2011) kan je in België gratis streamen op Rakuten TV.

Momenteel kun je Big Boys Gone Bananas!* (2011) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar. De film Big Boys Gone Bananas!* (2011) is gratis te streamen op Rakuten TV in België. De optie om deze film gratis te bekijken is mogelijk gemaakt door advertenties.

De film Big Boys Gone Bananas!* (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Big Boys Gone Bananas!* (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Big Boys Gone Bananas!* (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Big Boys Gone Bananas!* (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Big Boys Gone Bananas!* (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Big Boys Gone Bananas!* (2011) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Big Boys Gone Bananas!* (2011) onbeperkt gratis kijken.

Big Boys Gone Bananas!* (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Big Boys Gone Bananas!* (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Big Boys Gone Bananas!* (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Big Boys Gone Bananas!* (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.