Half Nelson 2006

 • 6.6 821 stemmen
 • 107 min
 • Drama
Trailer afspelen

Geschiedenisleraar Daniel Dunne werkt in een arme, zwarte buurt in Brooklyn. Op een dag betrapt Drey, een van zijn leerlingen, haar leraar terwijl hij in de wc crack zit te roken. Het blijkt dat Daniel al een hele tijd worstelt met een drugsverslaving die steeds meer van hem eist. Drey heeft medelijden met hem en de twee bouwen een bijzondere vriendschap op.


Stream Half Nelson (2006) online in België

Wil je Half Nelson (2006) kijken? Is de film Half Nelson met Ryan Gosling te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Half Nelson kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Half Nelson (2006) streamen op Amazon Prime Video.

Stream Half Nelson (2006) gratis

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 11 augustus 2006
 • Speelduur 107 minuten
 • Genres Drama
 • Productie budget $700,000
 • Opbrengst $4,911,725
 • Productiebedrijven Hunting Lane Films, Journeyman Pictures, Original Media, Silverwood Films & Traction Media
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Prison, New york city, Sports, Date, Ex-girlfriend, Class, Ghetto, Bicycle, Basketball, Crack, Teacher, Theft, Alcoholic, Liberal, Junior high school, Drug habit & Freebasing.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Half Nelson (2006) met Ryan Gosling is te streamen op Amazon Prime Video.

Momenteel kun je Half Nelson (2006) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Half Nelson (2006) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Half Nelson (2006) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Half Nelson (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Half Nelson (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Half Nelson (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Half Nelson (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Half Nelson (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Half Nelson (2006) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Half Nelson (2006) onbeperkt gratis kijken.

Half Nelson (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Half Nelson (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.