Rock Camp: The Movie 2021

  • 6 1 stemmen
  • 87 min
  • Documentaire Muziek
Trailer afspelen

Zomerkamp ontmoet Spinal Tap terwijl we naar Rock 'n' Roll Fantasy Camp reizen, waar dromers uit heel Amerika en de hele wereld samenkomen om met hun helden te shredden - en te leren rocken als de legendes. Rock Camp is een instituut en cultureel fenomeen dat sinds 1996 in Los Angeles, New York en andere steden plaatsvindt. Rock Camp, het geesteskind van muziekproducent David Fishof, beschikt over een overweldigende reeks rocksterren-'adviseurs', waaronder Roger Daltrey, Alice Cooper, Paul Stanley en Gene Simmons, Nancy Wilson, Joe Perry, Jeff Beck, Slash en talloze andere rocklegendes. De begeleiders onderwijzen, inspireren en jammen met de kampeerders gedurende vier dagen. Elk Rock Camp wordt afgesloten met een gezamenlijk optreden van alle begeleiders en hun respectievelijke kampeerders.


Stream Rock Camp: The Movie (2021) online in België

Wil je Rock Camp: The Movie (2021) kijken? Is de film Rock Camp: The Movie met Alice Cooper te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rock Camp: The Movie kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Rock Camp: The Movie te kopen op Google Play Movies. Rock Camp: The Movie (2021) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop Rock Camp: The Movie (2021)
Huur Rock Camp: The Movie (2021)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 januari 2021
  • Speelduur 87 minuten
  • Genres Documentaire & Muziek

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

Rock Camp: The Movie (2021) is te koop op Google Play Movies. Rock Camp: The Movie (2021) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film Rock Camp: The Movie (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rock Camp: The Movie (2021) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Rock Camp: The Movie (2021) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Rock Camp: The Movie (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rock Camp: The Movie (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rock Camp: The Movie (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rock Camp: The Movie (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rock Camp: The Movie (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rock Camp: The Movie (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rock Camp: The Movie (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Rock Camp: The Movie (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.