Caged 2011

  • 4.8 39 stemmen
  • 105 min
  • Thriller Drama
Trailer afspelen

Stella onderdrukt al jaren haar diepgewortelde verlangens. Haar huwelijk kabbelt voort en ze voelt zich niet meer begeerd. Uiteindelijk kan ze haar gevoelens niet langer negeren en begint een dubbelleven. Ze verandert in een "Unicorn", een bijnaam voor vrouwen die in hun eentje parenclubs en erotische feesten bezoeken. Stella bloeit op door al die nieuwe aandacht. Als haar man erachter komt kan hij niet veel meer doen dan haar de vrijheid geven die ze nodig heeft, in de hoop dat het allemaal gewoon een fase is. Op een dag ligt ze bewusteloos in een cel en heeft geen idee hoe ze er terecht gekomen is. Als na dagen nog een tweede vrouw Christine bij haar in de cel komt, slaat de paniek pas goed toe. Samen proberen ze erachter te komen wie hun ontvoerd heeft. Christine is ervan overtuigd dat het met Stella's lifestyle te maken heeft. Stella ziet zich genoodzaakt haar wilde leven tegen het licht te houden.


Stream Caged (2011) online in België

Wil je Caged (2011) kijken? Is de film Caged met Chantal Demming te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Caged kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 september 2011
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Thriller & Drama
  • Productie budget $850,000
  • Productiebedrijven BrennFilm
  • Productielanden Netherlands

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Caged (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Caged (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Caged (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Caged (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Caged (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Caged (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.