Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara 2021

  • 7.7 80 stemmen
  • 102 min
  • Actie Komedie Avontuur
Trailer afspelen

Geconfronteerd met de onverwachte dood van zijn vervreemde vader -El Máscara- en de daaropvolgende diefstal van zijn kostbare masker, wordt Rubén -Mascarita- geconfronteerd met zijn verleden. Samen met zijn onoverwinnelijke lijfwacht Tony 'The Cannibal' en een onverwachte bondgenoot, heeft hij slechts één dag de tijd om het terug te vinden en het goed te maken met de nagedachtenis aan zijn vader.


Stream Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) online in België

Wil je Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) kijken? Is de film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara met Joaquín Cosío te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 1 oktober 2021
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Actie, Komedie & Avontuur
  • Productiebedrijven Lemon Films & Videocine
  • Productielanden Mexico

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Matando Cabos 2: La Máscara del Máscara (2021) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.