Long Story Short 2021

  • 6.8 181 stemmen
  • 95 min
  • Romantiek Komedie Fantasie
Trailer afspelen

Dat Teddy trouwt is bijna een wonder, want Teddy is een van die mensen die alle beslissingen permanent uitstelt en aarzelt terwijl het leven aan hem voorbijgaat. Als hij de ochtend na zijn huwelijk wakker wordt, is zijn vrouw Leanne plotseling acht maanden zwanger en hebben ze al het eerste huwelijksjaar achter de rug dat Teddy zich niet kan herinneren. Hij zit gevangen in een cyclus van tijdsprongen die elke dag met een jaar doet vooruitgaan, waardoor hij een tijdsverloop te zien krijgt van de obstakels voor zijn liefde en de mislukkingen van zijn leven.


Stream Long Story Short (2021) online in België

Wil je Long Story Short (2021) kijken? Is de film Long Story Short met Rafe Spall te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Long Story Short kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Long Story Short (2021) streamen op Telenet. Het is mogelijk om de film Long Story Short te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Long Story Short (2021) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Stream Long Story Short (2021) gratis
Koop Long Story Short (2021)
Huur Long Story Short (2021)
Download ondertiteling voor deze film Long Story Short (2021)
Long.Story.Short.2021.1080p.BluRay.x264-KNiVES Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 11 februari 2021
  • Speelduur 95 minuten
  • Genres Romantiek, Komedie & Fantasie
  • Productiebedrijven Screen Australia, Spectrum Films, Screen NSW, See Pictures & StudioCanal
  • Productielanden Australia
  • Trefwoorden Romantic comedy & Time loop.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Long Story Short (2021) met Rafe Spall is te streamen op Telenet. Long Story Short (2021) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Long Story Short (2021) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

Momenteel kun je Long Story Short (2021) streamen op Telenet in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Long Story Short (2021) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Long Story Short (2021) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Long Story Short (2021) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Long Story Short (2021) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Long Story Short (2021) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Long Story Short (2021) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Long Story Short (2021) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Long Story Short (2021) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Long Story Short (2021) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Long Story Short (2021) met Rafe Spall kopen of huren op Apple TV in België.