Hui Buh und das Hexenschloss (2022) poster

Hui Buh und das Hexenschloss 2022

  • 5.8 26 stemmen
  • Familie Fantasie Avontuur Komedie

Al meer dan 500 jaar roert de kasteelgeest Hui Buh de boel op kasteel Burgeck. Zijn vriend en eigenaar van het kasteel, koning Julius, is niet de enige die de slechte pogingen van Hui Buh om enge spookplaatsen te creëren vreselijk vervelend vindt. De chaotische sfeer in het kasteel bereikt een recordhoogte wanneer de jonge heks Ophelia uit het niets bij de kasteelpoort verschijnt en beweert het lang verloren nichtje van Hui Buh te zijn. Ophelia is in het bezit van het Necronomicon, een oud spreukenboek dat even kwaadaardig als krachtig is. Hui Buh, die beseft welke mogelijkheden het boek voor hem zou bieden, staat te popelen om het boek in handen te krijgen...


Stream Hui Buh und das Hexenschloss (2022) online in België

Wil je Hui Buh und das Hexenschloss (2022) kijken? Is de film Hui Buh und das Hexenschloss met Michael Herbig te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Hui Buh und das Hexenschloss kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Hui Buh und das Hexenschloss (2022) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film Hui Buh und das Hexenschloss te kopen op Google Play Movies & Amazon Video. Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is te huur op Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream Hui Buh und das Hexenschloss (2022) gratis
Koop Hui Buh und das Hexenschloss (2022)
Huur Hui Buh und das Hexenschloss (2022)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 3 november 2022
  • Genres Familie, Fantasie, Avontuur & Komedie
  • Productiebedrijven Rat Pack Filmproduktion
  • Productielanden Germany

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Hui Buh und das Hexenschloss (2022) met Michael Herbig is te streamen op Amazon Prime Video. Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is te koop op Google Play Movies & Amazon Video. Hui Buh und das Hexenschloss (2022) kan je in België huren op Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je Hui Buh und das Hexenschloss (2022) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is te koop op streamingdienst Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Hui Buh und das Hexenschloss (2022) huren op Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Hui Buh und das Hexenschloss (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Hui Buh und das Hexenschloss (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Hui Buh und das Hexenschloss (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je Hui Buh und das Hexenschloss (2022) onbeperkt gratis kijken.

Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Hui Buh und das Hexenschloss (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.