One Way 2022

"Geen verkeerde afslag blijft ongestraft."

  • 5.9 122 stemmen
  • 96 min
  • Actie Misdaad Thriller
Trailer afspelen

Freddy is zwaargewond en ontsnapt ternauwernood aan de politie na een mislukte overval. Hij is op de vlucht met een plunjezak vol geld en cocaïne, gestolen van zijn voormalige baas Vic. Impulsief stapt hij in een Greyhound-bus die diep de Californische woestijn in rijdt. Aan boord bedenkt hij een plan en roept hij zijn vervreemde vader en zijn ex-vrouw op voor hulp.


Stream One Way (2022) online in België

Wil je One Way (2022) kijken? Is de film One Way met Machine Gun Kelly te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je One Way kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je One Way (2022) streamen op Amazon Prime Video. Het is mogelijk om de film One Way te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. One Way (2022) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Stream One Way (2022) gratis
Download ondertiteling voor deze film One Way (2022)
One.Way.2022.AMZN.1080p.WEB-DL.H264.DDP5.1-EVO Downloaden
One Way (2022) dut Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 2 september 2022
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Actie, Misdaad & Thriller
  • Productie budget $5,000,000
  • Opbrengst $30,272
  • Productiebedrijven Highland Film Group, Bay Point Media, 23ten, Particular Crowd, Streamline Global, Thomasville Pictures, Ignition Film Productions, Source Management + Production, Short Porch Pictures & Baird Film
  • Productielanden Ireland, United Kingdom & United States of America

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film One Way (2022) met Machine Gun Kelly is te streamen op Amazon Prime Video. One Way (2022) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. One Way (2022) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

Momenteel kun je One Way (2022) streamen op Amazon Prime Video in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film One Way (2022) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film One Way (2022) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je One Way (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film One Way (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film One Way (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

One Way (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

One Way (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Ja, One Way (2022) is beschikbaar op Amazon Prime Video in België. Met een abonnement bij Amazon Prime Video kan je One Way (2022) onbeperkt gratis kijken.

One Way (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film One Way (2022) met Machine Gun Kelly kopen of huren op Apple TV in België.