Vantage Point 2008

 • 6.4 1925 stemmen
 • 90 min
 • Drama Actie Thriller Misdaad
Trailer afspelen

In vijf verschillende segmenten die vijf verschillende visies op de gebeurtenissen weergeven, wordt een poging tot aanslag op de Amerikaanse president in Spanje gevolgd. Een toerist weet de mogelijke terrorist op video vast te leggen, waarna er door veiligheidsdiensten een reeks maatregelen genomen moet worden.


Stream Vantage Point (2008) online in België

Wil je Vantage Point (2008) kijken? Is de film Vantage Point met Dennis Quaid te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Vantage Point kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Vantage Point te kopen op Google Play Movies & Amazon Video. Vantage Point (2008) is te huur op Amazon Video om online te kijken.

Koop Vantage Point (2008)
Huur Vantage Point (2008)

Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Vrijdag 1 februari 2008
 • Speelduur 90 minuten
 • Genres Drama, Actie, Thriller & Misdaad
 • Productie budget $40,000,000
 • Opbrengst $152,039,882
 • Productiebedrijven KanZaman Productions, Relativity Media, Original Film, Art In Motion & Columbia Pictures
 • Productielanden Mexico, Spain & United States of America
 • Trefwoorden Spain, Usa president, Bomb, Media, War on terror, Bodyguard, Camera, Car journey, Terror cell, Safety, Limousine, Press, Terrorism & Security guard.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

Vantage Point (2008) is te koop op Google Play Movies & Amazon Video. Vantage Point (2008) kan je in België huren op Amazon Video.

De film Vantage Point (2008) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Vantage Point (2008) is te koop op streamingdienst Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Vantage Point (2008) huren op Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Vantage Point (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Vantage Point (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Vantage Point (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Vantage Point (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Vantage Point (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Vantage Point (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Vantage Point (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Vantage Point (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.