La revanche des Crevettes pailletées (2022) poster

La revanche des Crevettes pailletées 2022

  • 6.5 85 stemmen
  • 113 min
  • Komedie

Twee jaren zijn verstreken sedert Jean overleden is. Matthias, de coach, besluit Selime, een jongen uit de voorsteden van wie hij denkt dat hij homo is, mee te nemen naar de Gay Games in Tokyo, een reis om hulde te brengen aan hun vriend die te vroeg is gestorven. Maar nadat ze hun aansluiting hebben gemist, stranden ze in het diepst van Rusland, in een van de meest homofobe streken ter wereld. Dat wordt het begin van een avontuur dat even waanzinnig als gevaarlijk is.


Stream La revanche des Crevettes pailletées (2022) online in België

Wil je La revanche des Crevettes pailletées (2022) kijken? Is de film La revanche des Crevettes pailletées met Nicolas Gob te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La revanche des Crevettes pailletées kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 22 januari 2022
  • Speelduur 113 minuten
  • Genres Komedie
  • Productie budget $6,200,000
  • Productiebedrijven Kaly Productions, Apple Tree Vision & Les improductibles
  • Productielanden France & Japan
  • Trefwoorden Homophobia, Lgbt athlete, Lgbt, Water polo, Gay friend, Queer & Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je La revanche des Crevettes pailletées (2022) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La revanche des Crevettes pailletées (2022) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La revanche des Crevettes pailletées (2022) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La revanche des Crevettes pailletées (2022) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.