The Darkest Hour 2011

  • 5.2 1395 stemmen
  • 89 min
  • Horror Actie Thriller Sciencefiction
Trailer afspelen

Buitenaardse wezens zijn geland op aarde en hebben het complete elektrische netwerk op de planeet platgelegd. Hierdoor is de mensheid niet in staat om zich te organiseren en terug te vechten. De buitenaardse wezens jagen systematisch op het ongeorganiseerde hopeloze leger. Ondertussen probeert een kleine groep Amerikaanse toeristen in Moskou hun krachten te bundelen, in een poging de indringers te stoppen voordat de volledige mensheid is uitgeroeid.


Stream The Darkest Hour (2011) online in België

Wil je The Darkest Hour (2011) kijken? Is de film The Darkest Hour met Emile Hirsch te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Darkest Hour kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Darkest Hour te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Darkest Hour (2011) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video om online te kijken.

Koop The Darkest Hour (2011)
Huur The Darkest Hour (2011)
Download ondertiteling voor deze film The Darkest Hour (2011)
The.Darkest.Hour.2011.720p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden
The Darkest Hour 2011 720p BRRip [A Release-Lounge H264] Downloaden
The Darkest Hour 2011 720p BluRay X264-AMIABLE Downloaden
The.Darkest.Hour.2011.BRRiP.XViD-ILLUMiNATI Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 22 december 2011
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Horror, Actie, Thriller & Sciencefiction
  • Productie budget $30,000,000
  • Opbrengst $64,626,786
  • Productiebedrijven Regency Enterprises, Bazelevs Production, The Jacobson Company, New Regency Pictures & Summit Entertainment
  • Productielanden United States of America & Russia
  • Trefwoorden Alien invasion, American abroad, Moscow, russia, Unlikely heroes, Failed business, Microwave & Faraday.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Darkest Hour (2011) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. The Darkest Hour (2011) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video.

De film The Darkest Hour (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Darkest Hour (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Darkest Hour (2011) huren op Apple TV, Google Play Movies & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Darkest Hour (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Darkest Hour (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Darkest Hour (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Darkest Hour (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Darkest Hour (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Darkest Hour (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Darkest Hour (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film The Darkest Hour (2011) met Emile Hirsch kopen of huren op Apple TV in België.