Undergångens arkitektur (1989) poster

Undergångens arkitektur 1989

  • 7.2 28 stemmen
  • 119 min
  • Documentaire

Met nooit eerder vertoonde filmbeelden van Adolf Hitler en het naziregime legt The Architecture of Doom de innerlijke werking van het Derde Rijk vast en belicht het de nazi-esthetiek in kunst, architectuur en populaire cultuur. Van de bijeenkomsten van de nazi-partij tot de laatste dagen in de bunker van Hitler: deze sensationele film laat zien hoe Adolf Hitler uitgroeide van een mislukte kunstenaar tot het creëren van een wereld vol logge kitsch en gruwelijke terreur. Hitler aanbad het oude Rome en Griekenland en droomde van een nieuwe Gouden Eeuw van klassieke kunst en monumentale architectuur, bevolkt door prachtige, patriottische Ariërs. Gedegenereerde kunstenaars en inferieure rassen hadden geen plaats in zijn lugubere fantasie. Zoals deze meeslepende film laat zien, gingen de nazi's van het verbieden van de kunst van modernisten als Picasso naar gedwongen euthanasie van zwakzinnigen en zieken, en uiteindelijk naar de vervolging van homoseksuelen en de uitroeiing van de joden.


Stream Undergångens arkitektur (1989) online in België

Wil je Undergångens arkitektur (1989) kijken? Is de film Undergångens arkitektur met Rolf Arsenius te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Undergångens arkitektur kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 oktober 1989
  • Speelduur 119 minuten
  • Genres Documentaire
  • Productiebedrijven Poj Filmproduktion AB, SVT Drama, Sandrews & Svenska Filminstitutet
  • Productielanden Sweden
  • Trefwoorden Nazi, Beauty, Architecture & Third reich (iii reich 1933-45).

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Undergångens arkitektur (1989) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Undergångens arkitektur (1989) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Undergångens arkitektur (1989) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Undergångens arkitektur (1989) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.