Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) poster

Wim Helsen: Het helste van Helsen 2007

  • Komedie

Altijd is Wim Helsen geestig, verrassend en pertinent: of hij nu in 'Heden Soup!' als goedgemutste soepbedeler zijn verontwaardiging spuit, in 'Bij mij zijt ge veilig' als lepe volksverlakker de passie preekt, of in 'Man Bijt Hond' als beste Vriend van de Poëzie een lans breekt voor het betere vers. Helsen mixt het beste van het cabaret, de theatermonoloog en de poëzie tot een ontwapenende eigenheid, waarmee hij op het podium vernieuwing en verwondering brengt.


Stream Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) online in België

Wil je Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) kijken? Is de film Wim Helsen: Het helste van Helsen met Wim Helsen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Wim Helsen: Het helste van Helsen kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Maandag 15 januari 2007
  • Genres Komedie
  • Productielanden Belgium

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Wim Helsen: Het helste van Helsen (2007) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.