Klaas van der Eerden: Wortels (2009) poster

Klaas van der Eerden: Wortels 2009

  • 90 min
  • Komedie

In zijn hilarische voorstelling "Wortels" neemt Klaas van der Eerden het publiek mee naar zijn roots. Opgegroeid in de jaren zeventig in een boerengehuchtje boven Amsterdam in een hippiegezin; laat het maar aan Klaas over om daar met zijn grappige verhalen, typetjes en improvisaties compleet op los te gaan. "Wortels zit boordevol originele vondsten met een hoge grapdichtheid" schreef het AD dan ook. En De Volkskrant had genoten van de "smakelijke verhalen" en noemde Wortel "een vermakelijk en zinnig programma". En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zeer komische, muzikale hoogstandjes waarmee Klaas zijn publiek steeds weer verbaast. Conclusie: een energieke volbloed entertainer die zich iedere avond voor de volle 100% geeft en daarmee iedere zaal uit z'n dak laat gaan!


Stream Klaas van der Eerden: Wortels (2009) online in België

Wil je Klaas van der Eerden: Wortels (2009) kijken? Is de film Klaas van der Eerden: Wortels met Klaas van der Eerden te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Klaas van der Eerden: Wortels kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Donderdag 1 oktober 2009
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie
  • Productielanden Netherlands
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Klaas van der Eerden: Wortels (2009) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Klaas van der Eerden: Wortels (2009) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Klaas van der Eerden: Wortels (2009) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Klaas van der Eerden: Wortels (2009) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.