3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian 2011

Originele titel: 3D肉蒲團之極樂寶鑑

  • 5.4 164 stemmen
  • 129 min
  • Historisch Romantiek Drama
Trailer afspelen

Als een zelfingenomen geleerde van de Ming-dynastie, is Wei Yangsheng van mening dat je het ultieme seksuele genot moet nastreven. Op een dag ontmoet hij Yuxiang, de dochter van de Taoïstische priester Fei. Het is liefde op het eerste gezicht. Yuxiang is elegant en hoffelijk, onder invloed van het geloof van haar vader, maar haar gebrek aan passie kan niet voldoen aan de seksuele behoeften van Wei Yangsheng.


Stream 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) online in België

Wil je 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) kijken? Is de film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian met Hiro Hayama te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 14 april 2011
  • Speelduur 129 minuten
  • Genres Historisch, Romantiek & Drama
  • Productie budget $3,500,000
  • Opbrengst $10,308,238
  • Productiebedrijven One Dollar Production Limited, Local Production, Film Workshop, Tai Seng Entertainment, Keyfilms Roma, Medusa Film & Lucky Red
  • Productielanden Hong Kong
  • Trefwoorden Erotic movie.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 3D Rou Pu Tuan Zhi Ji Le Bao Jian (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.