Sleeping Beauty 2011

  • 5.3 597 stemmen
  • 102 min
  • Drama Romantiek
Trailer afspelen

Lucy is een universiteitsstudente die het moeilijk heeft om de eindjes aan elkaar te knopen. Uit geldnood aanvaardt ze om als prostituee te werken in een "Sleeping Beauty" kamer: een kamer waarin ze in slaap zal vallen en opnieuw wakker zal worden, maar waarvan het lijkt alsof de uren tussenin nooit bestaan hebben. De eerste man die Lucy bezoekt verheerlijkt haar jeugd en schoonheid. De tweede man is een sadist. Lucy blijft echter terugkeren…


Stream Sleeping Beauty (2011) online in België

Wil je Sleeping Beauty (2011) kijken? Is de film Sleeping Beauty met Emily Browning te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sleeping Beauty kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Sleeping Beauty (2011) streamen op Sooner. Het is mogelijk om de film Sleeping Beauty te kopen op Apple TV & Sooner. Sleeping Beauty (2011) is te huur op Apple TV & Sooner om online te kijken.

Stream Sleeping Beauty (2011) gratis
Koop Sleeping Beauty (2011)
Huur Sleeping Beauty (2011)
Download ondertiteling voor deze film Sleeping Beauty (2011)
Sleeping beauty 2011 DVDRIP XVID AC3 BHRG Downloaden
Glee.S02E**.HDTV.XviD-LOL Downloaden
Sleeping Beauty 2011 LIMITED 720p BluRay X264-7SinS Downloaden
Sleeping.Beauty.2011.720p.BDRip.x264.AC3-Zoo Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 10 juni 2011
  • Speelduur 102 minuten
  • Genres Drama & Romantiek
  • Productie budget $10,000,000
  • Opbrengst $408,680
  • Productiebedrijven Fulcrum Media Finance, Screen Australia, Magic Films, Screen NSW, Deluxe Australia, Spectrum Films & Big Ears Productions
  • Productielanden Australia
  • Trefwoorden Prostitute, Eroticism, Limousine, Sadomasochism, Prostitution, Drug overdose, Woman director, Student girl, Private dinner party & Second job.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Sleeping Beauty (2011) met Emily Browning is te streamen op Sooner. Sleeping Beauty (2011) is te koop op Apple TV & Sooner. Sleeping Beauty (2011) kan je in België huren op Apple TV & Sooner.

Momenteel kun je Sleeping Beauty (2011) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Sleeping Beauty (2011) is te koop op streamingdienst Apple TV & Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sleeping Beauty (2011) huren op Apple TV & Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sleeping Beauty (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sleeping Beauty (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sleeping Beauty (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sleeping Beauty (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sleeping Beauty (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sleeping Beauty (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sleeping Beauty (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sleeping Beauty (2011) met Emily Browning kopen of huren op Apple TV in België.