Almanya - Willkommen in Deutschland 2011

  • 6.6 172 stemmen
  • 97 min
  • Drama Komedie
Trailer afspelen

Huseyin Yilmaz heeft na 45 jaar in Duitsland te hebben gewoond een huis gekocht in Turkije en wil dat iedereen mee terugvliegt om het te renoveren. Maar de familie wordt niet vrolijk van het idee en er ontstaat een verhitte discussie. Dit is duidelijk niet het juiste moment voor kleindochter Canan om te vertellen dat ze zwanger is van een Engelse jongen die de familie nog nooit heeft gezien. Om haar 6-jarige neefje Cenk, die al vanaf de eerste dag op school gepest wordt, op te vrolijken vertelt ze hem het fantastische verhaal hoe ze in Duitsland terecht zijn gekomen, ook al zijn ze geen Duitsers.


Stream Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) online in België

Wil je Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) kijken? Is de film Almanya - Willkommen in Deutschland met Denis Moschitto te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Almanya - Willkommen in Deutschland kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011)
House.S03.DVDRip.XviD-TOPAZ Downloaden
House.S03E05.720p.BluRay.DTS.x264-TayTO Downloaden
House.S03E05.1080p.Bluray.H.264.DTS5.1-SHORTBREHD Downloaden
House MD S03E05 576p x264 DVDRip Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 13 mei 2011
  • Speelduur 97 minuten
  • Genres Drama & Komedie
  • Opbrengst $14,885,722
  • Productiebedrijven Roxy Film, Infafilm & ZDF
  • Productielanden Germany
  • Trefwoorden Immigrant, Funeral, German-turkish living together, Language barrier, Rejection, Flashback, Travel, School, Photograph, Family reunion, Death, Family gathering, Woman director & Anatolia, turkey.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Almanya - Willkommen in Deutschland (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.