Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 2020

  • 7.2 51 stemmen
  • 109 min
  • Horror Thriller
Trailer afspelen

Twee jaar nadat ze aan demonische terreur is ontsnapt, wordt een jonge vrouw nog steeds achtervolgd door onnatuurlijke visioenen. De gevaren die haar en haar vrienden te wachten staan, worden steeds bedreigender.


Stream Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) online in België

Wil je Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) kijken? Is de film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 met Chelsea Islan te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 27 februari 2020
  • Speelduur 109 minuten
  • Genres Horror & Thriller
  • Productiebedrijven Legacy Pictures, Frontier Pictures, Rapi Films, Brown Entertainment & Screenplay Films
  • Productielanden Indonesia

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sebelum Iblis Menjemput: Ayat 2 (2020) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.