Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) poster

Divaldo: O Mensageiro da Paz 2019

  • 8.4 95 stemmen
  • Drama

Divaldo, geboren in het kleine stadje Feira de Santana, in het binnenland van Bahia, leeft sinds zijn vierde jaar met mediumschap. Verstoord door wat hij ziet, afgewezen door andere kinderen en onderdrukt door zijn vader, heeft de jongen geen gemakkelijke jeugd. Op 17-jarige leeftijd is hij ervan overtuigd dat het nutteloos is om zijn gave te ontkennen. Met de steun van zijn moeder komt hij in aanraking met het spiritisme en verhuist naar Salvador om de leer te bestuderen. Onder leiding van zijn spirituele gids Joanna de Ângelis overwint de jongeman de heimwee en de eenzaamheid van de grote stad en omarmt hij zijn missie. Een paar jaar later wordt die vreemde jongen uit Feira de Santana een van de belangrijkste mediums aller tijden en geeft hij zijn persoonlijke leven op om zich aan het goede doel te wijden.


Stream Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) online in België

Wil je Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) kijken? Is de film Divaldo: O Mensageiro da Paz met Bruno Garcia te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Divaldo: O Mensageiro da Paz kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 12 september 2019
  • Genres Drama
  • Productiebedrijven 20th Century Fox Brazil, CINE Cinematográfica & Estação Luz Filmes
  • Productielanden Brazil

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Divaldo: O Mensageiro da Paz (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.