Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) poster

Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn 2024

  • Komedie

Dolf Jansen maakt voor de 26ste keer een oudejaarsvoorstelling, maar voor het eerst met een vrouw. Hij gaat het podium op met cabaretière Louise Korthals, trotse bezitter van de Wim Sonneveldprijs en de Neerlands Hoop. Waarom? Omdat iedereen schreeuwde om verandering en cabaretiers niet te beroerd zijn om daarnaar te luisteren. En omdat de vrouw altijd gelijk heeft, maar de waarheid desondanks in het midden ligt. Daarom twee natuurrampen voor de prijs van één: Louise en Dolf.


Stream Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) online in België

Wil je Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) kijken? Is de film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn met Louise Korthals te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Zondag 12 mei 2024
  • Genres Komedie
  • Trefwoorden Stand-up comedy.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Dolf Jansen & Louise Korthals: Oudejaarsconference 2017: Omdat we het waard zijn (2024) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.