The Conspirator 2011

  • 6.5 422 stemmen
  • 122 min
  • Misdaad Drama Historisch
Trailer afspelen

Als enige vrouw wordt Mary Surratt beschuldigd als mede-samenzweerder in het proces over de moord op Abraham Lincoln. De hele natie keert zich tegen haar en ze is gedwongen een beroep te doen op haar terughoudende advocaat om de waarheid bloot te leggen en haar leven te redden.


Stream The Conspirator (2011) online in België

Wil je The Conspirator (2011) kijken? Is de film The Conspirator met James McAvoy te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je The Conspirator kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film The Conspirator te kopen op Google Play Movies. The Conspirator (2011) is te huur op Google Play Movies om online te kijken.

Koop The Conspirator (2011)
Huur The Conspirator (2011)
Download ondertiteling voor deze film The Conspirator (2011)
The.Conspirator.2010.720p.BluRay.X264-AMIABLE Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 15 april 2011
  • Speelduur 122 minuten
  • Genres Misdaad, Drama & Historisch
  • Productie budget $25,000,000
  • Opbrengst $15,478,800
  • Productiebedrijven Wildwood Enterprises & The American Film Company
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Trial, President, Conspiracy, Lawyer, Boarding house, Military tribunal, Historical, Union & Private club.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

The Conspirator (2011) is te koop op Google Play Movies. The Conspirator (2011) kan je in België huren op Google Play Movies.

De film The Conspirator (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film The Conspirator (2011) is te koop op streamingdienst Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film The Conspirator (2011) huren op Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je The Conspirator (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film The Conspirator (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film The Conspirator (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

The Conspirator (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

The Conspirator (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

The Conspirator (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

The Conspirator (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. The Conspirator (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.