Stakeout on Dope Street (1958) poster

Stakeout on Dope Street 1958

  • 6.4 7 stemmen
  • 89 min
  • Misdaad Drama

Drie tieners vinden een aktetas met een gedeukte, oude blikken trommel erin. Ze gooien deze trommel weg en eigenen zich de aktetas toe. Wanneer ze in de krant lezen, dat de blikken trommel onbewerkte heroïne bevat en eigendom was van een drugsdealer, die twee agenten van de narcoticabrigade had gedood tijdens een vuurgevecht, gaan ze op zoek naar de weggegooide trommel. Ze vinden de trommel terug en besluiten in de drugsverkoop te gaan. De leden van de drugsbende zijn echter ook op zoek naar deze trommel met drugs en komen er achter, dat de drie tieners deze nu in hun bezit hebben.


Stream Stakeout on Dope Street (1958) online in België

Wil je Stakeout on Dope Street (1958) kijken? Is de film Stakeout on Dope Street met Yale Wexler te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Stakeout on Dope Street kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 3 mei 1958
  • Speelduur 89 minuten
  • Genres Misdaad & Drama
  • Productiebedrijven Warner Bros. Pictures
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Heroin, Moral conflict, Los angeles, california, Drugs, Powder, Heroin addict, Heroin addiction, Dope selling, Police shootout, Restless youth, Young adult, 1950s, City youths, Uncut, Heroin withdrawl, Jazz score, Police procedural, Stolen drugs, Shooting a police officer, Botched drug bust & Lure of easy money.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Stakeout on Dope Street (1958) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Stakeout on Dope Street (1958) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Stakeout on Dope Street (1958) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Stakeout on Dope Street (1958) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.