Who Would You Take to a Deserted Island? 2019

Originele titel: ¿A quién te llevarías a una isla desierta?

  • 5.1 368 stemmen
  • 90 min
  • Komedie Drama
Trailer afspelen

Marcos, Marta, Celeste en Eze hebben hun eigen universum gecreëerd in hun vervallen appartement dat ze gezamenlijk huren in de hoofdstad. Maar het zijn geen universiteitsstudenten, noch dromers en ook geen tieners, hoewel ze nog steeds op het geweldige moment wachten dat ze nooit zullen vergeten. De dag dat ze dat appartement verlaten moeten ze uiteindelijk de realiteit onder ogen zien. Ze besluiten een spel te spelen waarin een geheim wordt onthuld dat hun leven voor altijd zal veranderen.


Stream Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) online in België

Wil je Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) kijken? Is de film Who Would You Take to a Deserted Island? met Pol Monen te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Who Would You Take to a Deserted Island? kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) streamen op Netflix.

Stream Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) gratis
Download ondertiteling voor deze film ¿A quién te llevarías a una isla desierta? (2019)
Who.Would.You.Take.to.a.Deserted.Island.2019.1080p.NF.WEB-DL.DDP5.1.x264-NTG Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 22 maart 2019
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Komedie & Drama
  • Productiebedrijven Canica Films
  • Productielanden Spain
  • Trefwoorden Gay theme.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) met Pol Monen is te streamen op Netflix.

Momenteel kun je Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) onbeperkt gratis kijken.

Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Who Would You Take to a Deserted Island? (2019) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.