Chalet Girl 2011

  • 6.4 625 stemmen
  • 96 min
  • Komedie Romantiek
Trailer afspelen

De vrolijke Kim (Felicity Jones), ooit nog skateboard kampioene, zit vast in een saai baantje en de zorg voor haar vader. Haar droom van iets nieuws en spannends wordt plots echt als ze de kans krijgt om hostess te zijn in een prachtig chalet in de Alpen. In haar vrije uren leert Kim snowboarden, en haar skateboard-vaardigheden komen haar daarbij uitstekend van pas. Kim schrijft zich in voor de wedstrijd aan het eind van het seizoen. Ze denkt dat ze een goede kans maakt om te gaan winnen met haar spectaculaire boardmoves, en het prijzengeld zou erg van pas komen. Maar dat ze ook nog stapelverliefd wordt op Jonny (Ed Westwick), de zoon van haar baas, maakt het er niet makkelijker op. Hij is mooi, steenrijk… en verloofd.


Stream Chalet Girl (2011) online in België

Wil je Chalet Girl (2011) kijken? Is de film Chalet Girl met Felicity Jones te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Chalet Girl kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België

Download ondertiteling voor deze film Chalet Girl (2011)
Chalet.Girl.DVDRip.XviD-DoNE Downloaden
Chalet.Girl.DVDRip.XviD-DoNE Downloaden
Chalet Girl (2011) R5 [Xvid] {1337x}-X Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 2 februari 2011
  • Speelduur 96 minuten
  • Genres Komedie & Romantiek
  • Productie budget $8,000,000
  • Opbrengst $5,468,650
  • Productiebedrijven Kaleidoscope Films, UK Film Council, Aegis Film Fund, Prescience, Hindsight Media, OFI, Cine Tirol, Metropolis International Sales, FilmFernsehFonds Bayern, BKM, kulturelle Filmförderung des Bundes, CrossDay Productions Ltd., Neue Bioskop Film & Novotny & Novotny Filmproduktion
  • Productielanden Austria, Germany & United Kingdom
  • Trefwoorden Competition, Snowboarding, Austria, Birthday party, Chalet, Snowboarding competition, Snow skiing, Alps mountains, Ski resort & Engagement party.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Chalet Girl (2011) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Chalet Girl (2011) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Chalet Girl (2011) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Chalet Girl (2011) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Chalet Girl (2011) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Chalet Girl (2011) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.