映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) poster

映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! 2010

  • 6.8 8 stemmen
  • 70 min
  • Animatie Komedie Fantasie Actie

Tsubomi Hanasaki wordt gewekt door haar beste vriendin Erika Kurumi, maar ontdekt dat hun twee feeën, Coffret en Shypre, net zijn vertrokken en een briefje hebben achtergelaten waarin wordt uitgelegd waar ze ze kunnen vinden. Fairy Park is niet alleen de bestemming van beide meisjes, het is ook het ontmoetingspunt van alle andere Precures die van plan waren deze bijzondere dag samen door te brengen. Dit magische themapark herbergt het Rainbow Jewel, een speciaal juweel dat alle hoop en dromen van de wereld vertegenwoordigt. Zo'n krachtige steen is het voorwerp van verlangen van een verderfelijke entiteit genaamd Bottom, die duizend jaar heeft gewacht op de kans om hem te bezitten.


Stream 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) online in België

Wil je 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) kijken? Is de film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! met Nana Mizuki te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 14 maart 2010
  • Speelduur 70 minuten
  • Genres Animatie, Komedie, Fantasie & Actie
  • Productiebedrijven Toei Animation
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Superhero, Super power, Superhero team, Precure, Anime, Superhero teamup, Based on tv series, Female superhero, Crossover & Magical girl.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 映画 プリキュアオールスターズDX2 希望の光☆レインボージュエルを守れ! (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.