Project X 2012

 • 6.8 5856 stemmen
 • 88 min
 • Komedie
Trailer afspelen

Drie laatstejaarsstudenten geven een verjaardagsfeest om zo hun populariteit te verhogen. Naarmate de avond vordert en de geruchten over het feest zich steeds verder verspreiden lopen de zaken danig uit de hand.


Stream Project X (2012) online in België

Wil je Project X (2012) kijken? Is de film Project X met Thomas Mann te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Project X kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Project X (2012) streamen op Netflix. Het is mogelijk om de film Project X te kopen op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Project X (2012) is te huur op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane om online te kijken.


Acteurs en actrices

Crew


 • Verschijningsdatum Donderdag 1 maart 2012
 • Speelduur 88 minuten
 • Genres Komedie
 • Productie budget $12,000,000
 • Opbrengst $102,731,865
 • Productiebedrijven Silver Pictures & Green Hat Films
 • Productielanden United States of America
 • Trefwoorden Birthday, Birthday party, High school, House party, Teen movie, High school student & Fake documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles
Veelgestelde vragen

De film Project X (2012) met Thomas Mann is te streamen op Netflix. Project X (2012) is te koop op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV & Amazon Video. Project X (2012) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane.

Momenteel kun je Project X (2012) streamen op Netflix in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Project X (2012) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Project X (2012) huren op Apple TV, Google Play Movies, Rakuten TV, Amazon Video & meJane. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Project X (2012) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Project X (2012) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Project X (2012) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Ja, Project X (2012) is beschikbaar op Netflix in België. Met een abonnement bij Netflix kan je Project X (2012) onbeperkt gratis kijken.

Project X (2012) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Project X (2012) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Project X (2012) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Project X (2012) met Thomas Mann kopen of huren op Apple TV in België.