Faites sauter la banque! (1964) poster

Rob the Bank 1964

Originele titel: Faites sauter la banque!

  • 6.4 165 stemmen
  • 88 min
  • Komedie Misdaad

Na een slecht beursadvies van zijn buur-bankier Durand-Mareuil, zit Victor in zak en as. Samen met zijn familieleden besluit hij het geld terug te halen waar het zit en een tunnel te graven naar de kluis van de bank. Het plannetje mislukt echter wanneer blijkt dat de goudstaven van lood zijn. Tijdens een confrontatie kijken ze elkaar vol argwaan aan. Victor weet dat de bankier een dief is, terwijl Durand-Mareuil net ontdekt heeft dat Victor hem wilde beroven.


Stream Rob the Bank (1964) online in België

Wil je Rob the Bank (1964) kijken? Is de film Rob the Bank met Louis de Funès te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Rob the Bank kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Rob the Bank te kopen op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek. Rob the Bank (1964) is te huur op Apple TV & LaCinetek om online te kijken.

Koop Rob the Bank (1964)
Huur Rob the Bank (1964)
Download ondertiteling voor deze film Faites sauter la banque! (1964)
faites sauter la banque Downloaden
Louis De Funes Faites Sauter Banque.DVDRip.XviD Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Dinsdag 25 februari 1964
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Komedie & Misdaad
  • Productiebedrijven Les Films Copernic & Pamec Cinematografica
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Gold, Bank, Gag, Parents & Tunnel.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Rob the Bank (1964) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & LaCinetek. Rob the Bank (1964) kan je in België huren op Apple TV & LaCinetek.

De film Rob the Bank (1964) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Rob the Bank (1964) is te koop op streamingdienst Apple TV & LaCinetek. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Rob the Bank (1964) huren op Apple TV & LaCinetek. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Rob the Bank (1964) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Rob the Bank (1964) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Rob the Bank (1964) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Rob the Bank (1964) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Rob the Bank (1964) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Rob the Bank (1964) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Rob the Bank (1964) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Rob the Bank (1964) met Louis de Funès kopen of huren op Apple TV in België.