Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) poster

Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre 2018

  • 125 min
  • Muziek

Sinds haar verschijnen op het wereldtoneel in 1993 heeft de voormalige muzieklerares en studiovocalist uit Kennett, Missouri het haar doel gemaakt om de beste vrouwelijke singer / songwriter van haar te worden generatie. Op 10 november 2017 speelde Sheryl Crow in het historische Capitol Theatre in Port Chester New York de laatste avond van haar " Be Myself " tournee. De show bevat Sheryl met haar geheel nieuwe band in topvorm, waarbij ze nieuwe nummers van haar achtste studioalbum uitvoert. En natuurlijk haar klassieke hits. Deze film bevat ook een vintage Black and White flashback die de vele legendes laat zien die in de loop der jaren opgetreden hebben in het Capitol Theatre, dit afgewisseld met exclusieve interviews met Sheryl onlangs gefilmd op haar boerderij in Nashville.


Stream Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) online in België

Wil je Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) kijken? Is de film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre met Sheryl Crow te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 9 november 2018
  • Speelduur 125 minuten
  • Genres Muziek
  • Trefwoorden Rock 'n' roll & Country rock.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Sheryl Crow - Live at the Capitol Theatre (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.