Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) poster

Suske en Wiske: De duistere diamant 2004

  • 4.5 12 stemmen
  • 85 min
  • Familie Avontuur Fantasie

Suske en Wiske, Lambik en Tante Sidonia logeren op het domein van de Ganzehoeve. Tijdens een wandeling vinden Suske en Wiske een houten doosje met daarin een zwarte steen. Ze schenken de steen aan Sidonia welke hem verkoopt aan de baron. De volgende dag ligt Sidonia doodziek in bed. "Iedereen die zich door middel van de steen tracht te verrijken, zal sterven voor de volgende volle maan tenzij de steen teruggeven wordt aan de alchemist." Suske en Wiske moeten kost wat kost de diamant naar de alchemist terug brengen. Ze roepen de hulp in van Professor Barabas en laten zich met de teletijdmachine terugflitsen naar de 15e eeuw. Dit betekent het begin van een spannende zoektocht.


Stream Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) online in België

Wil je Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) kijken? Is de film Suske en Wiske: De duistere diamant met Joeri Busschots te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Suske en Wiske: De duistere diamant kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 14 februari 2004
  • Speelduur 85 minuten
  • Genres Familie, Avontuur & Fantasie
  • Productielanden Belgium & Germany

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles



Veelgestelde vragen

De film Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Suske en Wiske: De duistere diamant (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.