Klara en de gekke koeien 2018

Originele titel: KuToppen

  • 7.3 13 stemmen
  • 65 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

Het jonge kalf Klara droomt ervan een grote ster te worden. Ze wordt uitgenodigd op de hoeve van haar vader. De os Mosk is volgens Klara's moeder een talentvolle rockster, maar wanneer Klara arriveert ontdekt ze dat haar vader slechts een gewone boer is.


Stream Klara en de gekke koeien (2018) online in België

Wil je Klara en de gekke koeien (2018) kijken? Is de film Klara en de gekke koeien met Henriette Faye-Schjøll te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Klara en de gekke koeien kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Klara en de gekke koeien te kopen op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Klara en de gekke koeien (2018) is te huur op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV om online te kijken.

Koop Klara en de gekke koeien (2018)
Huur Klara en de gekke koeien (2018)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 19 oktober 2018
  • Speelduur 65 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productiebedrijven Qvisten Animation & Dyreparken
  • Productielanden Norway
  • Trefwoorden Farm, Scarecrow, Big dreams, Absent parent, Mad cow disease, Farm animals, Cow & Animation.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Klara en de gekke koeien (2018) is te koop op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Klara en de gekke koeien (2018) kan je in België huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV.

De film Klara en de gekke koeien (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Klara en de gekke koeien (2018) is te koop op streamingdienst Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Klara en de gekke koeien (2018) huren op Apple TV, Google Play Movies & Rakuten TV. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Klara en de gekke koeien (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Klara en de gekke koeien (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Klara en de gekke koeien (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Klara en de gekke koeien (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Klara en de gekke koeien (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Klara en de gekke koeien (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Klara en de gekke koeien (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Klara en de gekke koeien (2018) met Henriette Faye-Schjøll kopen of huren op Apple TV in België.