Scrat's Continental Crack-Up 2010

  • 6.8 140 stemmen
  • 3 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

Scrat de eekhoorn zoekt naar een plaats om zijn noot te verstoppen. Hij veroorzaakt echter een scheur in de berg. Hierdoor valt hij in het centrum van de aarde. Dat is een draaibare, massieve bol. Scrat loopt op de draaiende bol en veroorzaakt een continentale drift. Hij creëert tevens fictief een beeld op Paaseiland, de Sfinx van Gizeh en de beelden in Mount Rushmore. Ten slotte wordt hij opgespannen rond de bal waardoor hij hoog in de lucht schiet wanneer hij loslaat. Vervolgens valt Scrat terug naar beneden en zijn de continenten weggedreven vergelijkbaar met de eerste korte film. Hij valt echter niet in de oceaan maar op een klein stuk achtergebleven ijs samen met zijn noot. Door de klap breekt het stukje ijs echter waardoor Scrat wegdrijft van zijn noot.


Stream Scrat's Continental Crack-Up (2010) online in België

Wil je Scrat's Continental Crack-Up (2010) kijken? Is de film Scrat's Continental Crack-Up met Chris Wedge te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Scrat's Continental Crack-Up kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 25 december 2010
  • Speelduur 3 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Productiebedrijven Blue Sky Studios & 20th Century Fox
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Scrat & Short film.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Scrat's Continental Crack-Up (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Scrat's Continental Crack-Up (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Scrat's Continental Crack-Up (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Scrat's Continental Crack-Up (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.