DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) poster

DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand 2015

  • 0.5 1 stemmen
  • 105 min
  • Familie

In de nieuwe afleveringen van ? Op Stap met Dirk Scheele op het strand? beleeft Dirk weer veel nieuwe en spannende avonturen en zingt hij nieuwe en bekende liedjes. In de afleveringen op deze DVD bouwt Dirk op het strand een zandkasteel en komt daar een grappige krab en een inktvis tegen. Later ontmoet hij een echte ridder en een jonkvrouw in een groot kasteel. Hij mag de brandweer een dag helpen, leert vliegen in een echt vliegtuig en maakt kunstwerken in een echt museum. Hij gaat op stap in de grote stad en als hij zijn haar heeft laten knippen bij de kapper, mag hij de dirigent in een echt orkest spelen, als dat allemaal maar goed gaat??..


Stream DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) online in België

Wil je DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) kijken? Is de film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand met Dirk Scheele te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices


  • Verschijningsdatum Zondag 25 oktober 2015
  • Speelduur 105 minuten
  • Genres Familie

Links Officiële website IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles


Veelgestelde vragen

De film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. DIRK SCHEELE - Op Stap Met - Op Het Strand (2015) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.