Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) poster

Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi 2018

  • 7.7 117 stemmen
  • 90 min
  • Drama TV Film

Op 10 september 2012 vermoordt de 63-jarige huisvrouw Jacqueline Sauvage haar man Norbert. Deze wanhoopsdaad was het noodlottige gevolg van het jarenlange fysieke, seksuele en mentale misbruik van Norbert tegenover Jacqueline en hun dochters. De moord op Norbert vindt plaats enkele dagen nadat zijn zoon Pascal, die de voortdurende terreur van zijn vader niet langer kon verdragen, zelfmoord pleegde. Op 28 oktober 2014 wordt Jacqueline tot 10 jaar cel veroordeeld.


Stream Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) online in België

Wil je Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) kijken? Is de film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi met Muriel Robin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Donderdag 13 september 2018
  • Speelduur 90 minuten
  • Genres Drama & TV Film
  • Productiebedrijven TF1
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Prison, Domestic violence & True crime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Jacqueline Sauvage - C'était lui ou moi (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.