die Expats (2018) poster

die Expats 2018

  • 2.5 2 stemmen
  • 73 min
  • Drama

DIE EXPATS onderzoekt liefde, verlies en lust, identiteit en moderne relaties. Het is een verhaal van vier mensen die op zoek zijn naar het terugwinnen van een gevoel van eigenwaarde terwijl ze navigeren door de geknoopte, overlappende ruimte die ze innemen. Wanneer die ruimte zich om hen heen begint te sluiten, beseffen ze dat de enige manier om eruit te komen, en er niet door verpletterd te worden, is om hun eigen bedoelingen te onderzoeken en bereid te zijn het verleden en elkaar los te laten. Het gezegde luidt: mensen komen naar Berlijn om te vinden wat ze zoeken; maar voor deze groep is Berlijn de drager van desillusie. Misschien ontdekken Vivian, Nate, Sienna en Andreas, door erachter te komen wat ze niet willen, eindelijk wat ze allemaal echt nodig hebben.


Stream die Expats (2018) online in België

Wil je die Expats (2018) kijken? Is de film die Expats met Hailey Giles te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je die Expats kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zondag 15 april 2018
  • Speelduur 73 minuten
  • Genres Drama
  • Trefwoorden Bisexuality, Gay interest & Sexual tension.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film die Expats (2018) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je die Expats (2018) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film die Expats (2018) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film die Expats (2018) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

die Expats (2018) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. die Expats (2018) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.