Le Nom des gens 2010

  • 7.3 291 stemmen
  • 100 min
  • Drama Komedie Romantiek
Trailer afspelen

Haar vader komt uit Algerije, zijn moeder is Joods. Zij is een vrije vogel, hij is ouderwets. Zij is provocerend, hij is discreet. Zij is schaamteloos, hij draagt meerdere generaties aan schuldgevoelens met zich mee. Zij aarzelt niet om seks te gebruiken om conservatieven te veranderen in liberalen, hij is trouw aan één vrouw. Bahia Benmahmoud en Arthur Martin zijn zo verschillend als het maar zijn kan. Dus wanneer ze verliefd worden op elkaar, vliegen de vonken er van af...


Stream Le Nom des gens (2010) online in België

Wil je Le Nom des gens (2010) kijken? Is de film Le Nom des gens met Jacques Gamblin te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Le Nom des gens kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Le Nom des gens (2010) streamen op Sooner. Le Nom des gens (2010) is te huur op Sooner om online te kijken.

Stream Le Nom des gens (2010) gratis
Huur Le Nom des gens (2010)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 24 november 2010
  • Speelduur 100 minuten
  • Genres Drama, Komedie & Romantiek
  • Productie budget $4,600,000
  • Productiebedrijven Delante Films, TF1 Droits Audiovisuels, TPS Star & Canal+
  • Productielanden France
  • Trefwoorden Politics & Voting results.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Le Nom des gens (2010) met Jacques Gamblin is te streamen op Sooner. Le Nom des gens (2010) kan je in België huren op Sooner.

Momenteel kun je Le Nom des gens (2010) streamen op Sooner in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Le Nom des gens (2010) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Le Nom des gens (2010) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Le Nom des gens (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Le Nom des gens (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Le Nom des gens (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Le Nom des gens (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Le Nom des gens (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Le Nom des gens (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Le Nom des gens (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Le Nom des gens (2010) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.