La planète blanche (2006) poster

La planète blanche 2006

  • 6.1 15 stemmen
  • 86 min
  • Documentaire Familie

Deze documentaire geeft ons een beeld van de schoonheid van de Noordpool en het leven van de dieren onder extreme omstandigheden. Onder meer ijsberen en walvissen leveren het harde strijd tegen de elementen, van hartje winter tot aan de periode waarin de zon doorbreekt.


Stream La planète blanche (2006) online in België

Wil je La planète blanche (2006) kijken? Is de film La planète blanche met Jean-Louis Étienne te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je La planète blanche kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

La planète blanche (2006) is te huur op Sooner om online te kijken.

Huur La planète blanche (2006)
Download ondertiteling voor deze film La planète blanche (2006)
La.planète.blanche.(2006).Bonus Downloaden
La.planète.blanche.(The.White.Planet.2006) Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 22 maart 2006
  • Speelduur 86 minuten
  • Genres Documentaire & Familie
  • Productiebedrijven Seville Pictures, Bac Films, Téléfilm Canada, Canal+, France 2 Cinéma, Gedeon Programmes, Glacialis Productions, CNC, New Atlantis, Cinéart & Tele München
  • Productielanden Canada, France, Germany & Spain
  • Trefwoorden Nature documentary, Whales, Wildlife photographer, Observational documentary, Environmental documentary, Polar region, Banquise, Ice, Animals & nature, Animal documentary & Wildlife documentary.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

La planète blanche (2006) kan je in België huren op Sooner.

De film La planète blanche (2006) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film La planète blanche (2006) is te koop op streamingdienst Sooner. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film La planète blanche (2006) huren op Sooner. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je La planète blanche (2006) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film La planète blanche (2006) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film La planète blanche (2006) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

La planète blanche (2006) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

La planète blanche (2006) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

La planète blanche (2006) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

La planète blanche (2006) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. La planète blanche (2006) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.