聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ 2004

  • 7.6 242 stemmen
  • 83 min
  • Animatie Fantasie
Trailer afspelen

Na de overwinning van de Saints op Hades raakt Seiya gewond. Hij is verlamd en belandt in een rolstoel zonder enige kans op herstel. Athena's zus, Artemis, de maagdelijke god van de maan en haar tweelingzus Apollo komen met een voorstel: ze kunnen Seiya's gezondheid herstellen maar in ruil daarvoor willen ze de macht over het rijk. Athena accepteert dit voorstel en al snel nemen Artemis en haar "Knights of the Sky" het rijk over. Seiya en zijn vrienden moeten nu vechten tegen Zeus om hun thuisland terug te krijgen. Helaas is dat moeilijker dan gedacht omdat zijn oude bondgenoten Hydra Ichi, Unicorn Jabu en Ophiuchus Shaina zich hebben aangesloten bij Artemis en Apollo.


Stream 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) online in België

Wil je 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) kijken? Is de film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ met Toru Furuya te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Geen beschikbare streamingdiensten in België


Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Zaterdag 14 februari 2004
  • Speelduur 83 minuten
  • Genres Animatie & Fantasie
  • Productiebedrijven Toei Animation
  • Productielanden Japan
  • Trefwoorden Anime.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet te zien op Belgische streamingdiensten.

De film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar om te kopen op streamingdiensten in België.

De film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar om te huren op streamingdiensten in België.

In België kan je 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. 聖闘士星矢 天界編 序奏 ~overture~ (2004) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.