Sammy's avonturen: De geheime doorgang 2010

Originele titel: A Turtle's Tale: Sammy's Adventures

  • 6 616 stemmen
  • 88 min
  • Animatie Familie
Trailer afspelen

Na zijn geboorte op een strand in Californië, kruipt Sammy de schildpad naar zee en vindt daar de liefde van zijn leven, Shelly. Hij raakt haar echter meteen ook weer kwijt. Tijdens zijn reis die alle zeeschildpadden afleggen voordat ze weer terugkeren naar het strand waar ze geboren zijn, komt Sammy veel gevaren tegen, waaronder mensen.


Stream Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) online in België

Wil je Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) kijken? Is de film Sammy's avonturen: De geheime doorgang met Yuri Lowenthal te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Sammy's avonturen: De geheime doorgang kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Het is mogelijk om de film Sammy's avonturen: De geheime doorgang te kopen op Apple TV & Google Play Movies. Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is te huur op Apple TV & Google Play Movies om online te kijken.

Koop Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010)
Huur Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010)

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Woensdag 4 augustus 2010
  • Speelduur 88 minuten
  • Genres Animatie & Familie
  • Opbrengst $71,594,792
  • Productiebedrijven Motion Investment Group, nWave Pictures & Illuminata Pictures
  • Productielanden Belgium & France
  • Trefwoorden Friendship, Global warming, Underwater, Sea turtle & Sea creature.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is te koop op Apple TV & Google Play Movies. Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) kan je in België huren op Apple TV & Google Play Movies.

De film Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is momenteel niet beschikbaar om online te kijken op streamingdiensten in België.

De film Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is te koop op streamingdienst Apple TV & Google Play Movies. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) huren op Apple TV & Google Play Movies. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Je kan de film Sammy's avonturen: De geheime doorgang (2010) met Yuri Lowenthal kopen of huren op Apple TV in België.