Synecdoche, New York 2008

  • 7.5 1361 stemmen
  • 124 min
  • Drama
Trailer afspelen

Theaterregisseur Caden is druk bezig enkele lastige zaken in zijn leven op orde te krijgen. Zo probeert hij een levensechte replica van New York voor zijn nieuwste theaterproductie te realiseren, de diverse vrouwen in zijn leven onder controle te houden en op het einde van de dag alles te bespreken (waaronder de reden waarom hij denkt dat hij sterft) met zijn therapeute.


Stream Synecdoche, New York (2008) online in België

Wil je Synecdoche, New York (2008) kijken? Is de film Synecdoche, New York met Philip Seymour Hoffman te streamen op Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, GoPlay, VRT MAX, Streamz of andere Belgische on-demand streamingdiensten? Op deze pagina vind je het overzicht van waar je Synecdoche, New York kunt streamen, kopen, huren of downloaden via streamingdiensten in België.

Beschikbare streamingdiensten gevonden in België

Momenteel kun je Synecdoche, New York (2008) streamen op Sooner & CineMember. Het is mogelijk om de film Synecdoche, New York te kopen op Amazon Video. Synecdoche, New York (2008) is te huur op Sooner & Amazon Video om online te kijken.

Stream Synecdoche, New York (2008) gratis
Koop Synecdoche, New York (2008)
Huur Synecdoche, New York (2008)
Download ondertiteling voor deze film Synecdoche, New York (2008)
Synecdoche.New.York.2008.BDRip.H264-NewArtRiot Downloaden
Synecdoche New York LIMITED DVDRip XviD-iMBT Downloaden
Synecdoche, New York 2008 DVDRip H264 AAC-SecretMyth Downloaden
Synecdoche New York LIMITED DVDRip XviD-iMBT Downloaden

Acteurs en actrices

Crew


  • Verschijningsdatum Vrijdag 24 oktober 2008
  • Speelduur 124 minuten
  • Genres Drama
  • Productie budget $20,000,000
  • Opbrengst $4,383,538
  • Productiebedrijven Likely Story, Projective Testing Service, Sidney Kimmel Entertainment & Russia, Inc.
  • Productielanden United States of America
  • Trefwoorden Depression, New york city, Nihilism, Philosophy, Surreal, Surrealism, Man woman relationship, Theater director, Romance, Writer, Divorce, Magic realism, Existentialism, Meaningless existence & Philosophical.

Links IMDb The Movie Database Trakt.tv OpenSubtitles




Veelgestelde vragen

De film Synecdoche, New York (2008) met Philip Seymour Hoffman is te streamen op Sooner & CineMember. Synecdoche, New York (2008) is te koop op Amazon Video. Synecdoche, New York (2008) kan je in België huren op Sooner & Amazon Video.

Momenteel kun je Synecdoche, New York (2008) streamen op Sooner & CineMember in België. De mogelijkheid om deze film gratis te kijken hangt per streamingdienst af van het abonnementsmodel. Voor de meeste films zijn Nederlandstalige ondertiteling of audio beschikbaar.

De film Synecdoche, New York (2008) is te koop op streamingdienst Sooner & Amazon Video. Het is aangeraden de film te kopen als je deze meerdere keren wilt kijken. Je hebt dan de mogelijkheid de film onbeperkt te kijken. De prijs die je moet betalen is afhankelijk van de titel en de beeldkwaliteit van de koopfilm.

Je kan de film Synecdoche, New York (2008) huren op Sooner & Amazon Video. Als je kiest om deze film te huren dan heb je de mogelijk deze gedurende een bepaalde huurperiode online te kijken.

In België kan je Synecdoche, New York (2008) legaal downloaden. Streamingdiensten zoals Netflix laten toe om een beperkt aantal films te downloaden. Het voordeel van downloaden in plaats van streamen is dat je de film Synecdoche, New York (2008) offline kunt bekijken als je geen internetverbinding hebt. Je kan de film Synecdoche, New York (2008) ook online downloaden via torrent-sites. Het is dan wel aangeraden een VPN te gebruiken.

Synecdoche, New York (2008) is momenteel niet beschikbaar op Netflix in België.

Synecdoche, New York (2008) is momenteel niet beschikbaar op Disney+ in België.

Synecdoche, New York (2008) is momenteel niet beschikbaar op Amazon Prime Video in België.

Synecdoche, New York (2008) is momenteel niet beschikbaar om te streamen op Apple TV+. Synecdoche, New York (2008) is momenteel niet te koop of te huur op Apple TV in België.